Datça Deprem : Qhev30wolhbvcm / Deprem sırasında karayolunda seyir halindeyseniz;

Datça Deprem : Qhev30wolhbvcm / Deprem sırasında karayolunda seyir halindeyseniz;. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.24'te. Yerin 15.13 kilometre derinliğinde olan deprem, datça ve çevresinde hissedildi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesi tarafından yapılan. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden.

Son Dakika Mugla Nin Datca Ilcesinde Deprem Son Depremler Takvim
Son Dakika Mugla Nin Datca Ilcesinde Deprem Son Depremler Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre datça açıklarında saat 04.52'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yolu kapatmadan sağ şeritte beklenilmelidir. Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde. Datça kıyılarına 225 kilometre uzaklıktaki depremin merkez üssüne, türkiye'den en yakın yerleşim. Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.24'te. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Depremin merkez üssünün, datça ilçesine 66 kilometre mesafede olduğu ve yaklaşık 12 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Afad'ın verilerine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi. Yolu kapatmadan sağ şeritte beklenilmelidir. Yerin 15.13 kilometre derinliğinde olan deprem, datça ve çevresinde hissedildi.

Datca Da 5 1 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haberleri
Datca Da 5 1 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde. Deprem sırasında karayolunda seyir halindeyseniz; Yolu kapatmadan sağ şeritte beklenilmelidir. Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden. Datça kıyılarına 225 kilometre uzaklıktaki depremin merkez üssüne, türkiye'den en yakın yerleşim.

Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi.

Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Datça deprem son dakika gelişmesi. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Yolu kapatmadan sağ şeritte beklenilmelidir. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Datça kıyılarına 225 kilometre uzaklıktaki depremin merkez üssüne, türkiye'den en yakın yerleşim. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre datça açıklarında saat 04.52'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün, datça ilçesine 66 kilometre mesafede olduğu ve yaklaşık 12 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, datça'ya 137 km uzaklıkta, merkez üssü yunanistan'ın lasithi adası olan son dakika haberi datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem! Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datca Da 5 1 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haberleri
Datca Da 5 1 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Datça deprem son dakika gelişmesi. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Datça'daki depremde herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Deprem sırasında karayolunda seyir halindeyseniz;

Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

Depremin merkez üssünün, datça ilçesine 66 kilometre mesafede olduğu ve yaklaşık 12 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Yerin 15.13 kilometre derinliğinde olan deprem, datça ve çevresinde hissedildi. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. 0 1 dakika okuma süresi. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre datça açıklarında saat 04.52'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook